Free Websites at Nation2.com


Total Visits: 8900
Vloerlampen, een lamp met veel mogelijkheden
Vloerlampen, een lamp met veel mogelijkheden

Vloerlampen, een lamp met veel mogelijkheden

Een vloerlamp, ook wel staande lamp genoemd, kunt voor verschillende doeleinden gebruiken. Ze zijn ideaal om bijvoorbeeld een donkere hoek te verlichten. U kunt zelf bepalen hoe hoog u het licht wilt hebben en natuurlijk is een vloerlamp uitstekend te gebruiken om een knusse sfeer in uw huiskamer te creëren. Daarnaast is deze lampsoort eenvoudig te verplaatsen.

Maar hoe vindt u nu tussen al die vloerlampen, een model dat bij u en uw interieur past? Recent werden er wat bijzondere ideeën geopperd. Eén van die ideeën was een vloerlamp gemaakt van steigerplanken, u weet wel die lange planken waarover bouwlieden lopen als ze op de steigers werkzaam zijn. Het mooie van die planken is dat als ze worden gebruikt voor een meubelstuk of in het geval van een vloerlamp, ze een mooie robuuste en ruwe uitstraling hebben. Een lamp gemaakt van steigerhout zorgt voor een landelijke sfeer in uw woonkamer.

Mocht het u toch een beetje te ruw zijn, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om dit hout te laten schaven. In dat geval kunt u ze desgewenst voorzien van de kleur van uw keuze. Indien u voor wit gaat, dan geeft dit de uitstraling van een lichte pilaar. Omdat het in dit geval om steigerplanken gaat, kunt u heel gemakkelijk de gewenste hoogte aangeven. Lampen van steigerhout kunnen dus geleverd worden in alle hoogtes en kleuren.

Een andere suggestie die werd gegeven ten aanzien van vloerlampen is er wederom één die zal zorgen voor een landelijke uitstraling. Voor de lampenkap kunt u zelf bekleding uitkiezen. Een stoffen kap zorgt voor een gezellige sfeer en ook het licht van krijgt hierdoor een warme uitstraling. U kunt de kleur van de stof geheel aan uw interieur en smaak aanpassen. U kunt de kap zelfs regelmatig opnieuw stofferen zodat u deze steeds van een geheel nieuwe look voorziet. Begin met een rustige effen kleur en verruil deze voor een stof in een vrolijke print of felle kleur. U zult zien dat het de eyecather van uw woning wordt.

Kortom, een vloerlamp is een lampsoort met tal van met mogelijkheden.