Free Websites at Nation2.com


Total Visits: 8949
De voordelen van led strips en staande lampen
De voordelen van led strips en staande lampen

Het bestaande en het nieuwe combineren is maximale vooruitgang. Oud hoeft niet altijd slecht te zijn en voor bewezen goed functionerende zaken uit het verleden is vervanging niet nodig. Een goed voorbeeld is het wegennet van het Romeinse Rijk dat in principe nog steeds bestaat.

 

Staande lampen

Als we het hebben over veelzijdige lampen, dan hebben we het over staande lampen. Het is de alleskunner onder de huisverlichting. Een nieuw pronkstuk aan de muur, even één van de lampen van de vloerlamp erop richten. Heb je nog wat werk te doen, maar wil je ook het nieuws van de dag even zien, ook dan is het slechts een kwestie van een lampje van de staande lamp op het leeswerk richten. Heb je even licht nodig in die onverlichte hoek? Is er een stopcontact in de buurt, dan is de vloerlamp zo verplaatst.

 

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting is heel belangrijk in een ruimte. Neem de woonkamer, wat zou de sfeer zijn zonder de juiste verlichting? Het bepaalt niet de stijl van het interieur, bij lange na niet, maar het benadrukt wel heel direct speciale accenten die men ook duidelijk onderdeel wil laten uitmaken van de stijl.

 

Een hanglamp is ook vaak sfeerverlichting, met als doel net dat beetje licht te geven op die plek, dat nodig is om die gezellige sfeer te bereiken. Maar hangt die hanglamp er eenmaal, dan blijft die daar hangen. Komt er iets nieuws in de kamer dat men ook graag in het licht wil zetten, dan moet men dus naar andere middelen grijpen. Wandverlichting bijvoorbeeld. Hiermee kunt u eenvoudig sfeeraccenten aanbrengen. Sfeerverlichting van een heel andere orde komt uit een hele andere hoek, de led strips.

 

Led strips

Als er iets vernieuwend is aan led verlichting, dan zijn het dus de strips. Led lampen zijn natuurlijk een zegen voor de consument, maar ze worden eigenlijk toegepast zoals de goede oude gloeilamp.

De strips maken een complete nieuwe vorm van verlichting mogelijk, de indirecte verlichting. De strengen met led lampjes brengt men ergens aan waar men geen direct zicht heeft op de lichtbron, maar waar men wel kan genieten van het licht dat deze strips geven.